Tájkerékpáros Hosszútávú Magyar Bajnokság 2010.

Versenykiírás

 

Dátum

2010. augusztus 22. vasárnap

Tervezett nullidő: 11:00

Helyszín

Balatonalmádi

Rendező

Veszprémi Bridzs és Tájékozódási SE

Versenyforma

Hosszútávú Országos Magyar Bajnokság

Versenybíróság

Elnök                      Hites Viktor

Ellenőrzőbíró           Engi Imre

Pályakitűző              Hites Viktor

Kategóriák

bajnoki: F/N 14, 15-17, 18-20, 21, 35, 40, 45; F50, 55 kísérő verseny: F/N 21B; Nyílt

Az indulók létszámának függvényében a kategóriák összevonásra kerülhetnek.

Nevezési díj

augusztus 10 -én 24:00-ig:

A bajnokságon FN17-ig és a nyílt kategóriába 1800 Ft/fő, minden más kategóriába 2300 Ft/fő

Nevezési határidő és pótdíjak

Határidő után, de augusztus 15-ig beérkező nevezések ill. változtatások esetén 50 % felárat számítunk fel. Helyszíni nevezés azonos felárral lehetséges, de csak az üres helyek erejéig. Nyílt kategóriában a helyszínen is alapáron fogadunk el nevezést. A benevezett, de meg nem jelent versenyzők után a nevezési díj 50%-át számítjuk fel.

Nevezési feltételek

A verseny nyílt, bárki részt vehet rajta, egyesületi tagság, versenyengedély nem szükséges. A bajnoki kategóriákban is bárki indulhat, de a bajnokságba csak azok eredménye számít bele, akik érvényes versenyengedéllyel rendelkeznek. Ez bármely sportág versenyengedélye lehet.

Nevezési cím

Hites Viktor, 8200 Veszprém, Gyöngyvirág u. 16/F, Tel.: +36/303476356
E-mail: tajfutas@freemail.hu

Nevezéskor kérjük megadni: egyesület neve, e-mail címe, versenyző neve, születési éve, kategória, SPORTident dugóka száma (amennyiben van). Az e-mailen érkezett nevezéseket 3 napon belül visszaigazoljuk. Ha ez nem történik meg, kérjük a nevezést újra elküldeni!

További információ

Hites Viktor tajfutas@freemail.hu + 36/303476356

Díjazás

A bajnoki kategóriák legjobb 3 magyar állampolgárságú versenyzője magyar bajnoki érem díjazásban részesül, amennyiben a kategóriában legalább 4 magyar állampolgárságú versenyző eredményesen fejezi be a versenyt. A kategóriák 1-3. helyezettjei tiszteletdíjazásban részesülnek.

Eredményhirdetés

15:00-kor a célban.

Terep

Tipikus Balaton-felvidéki terep, közepesen sűrű úthálózattal, helyenként jelentős szintemelkedéssel. A versenypályák egy része sűrű úthálózattal rendelkező zártkertes részen halad majd. A terepről korábban soha nem készült tájkerékpáros térkép, de a terep egy részét a Malom-völgy tájfutó térkép ábrázolja, ezen a térképen a versenyig mindenféle tájékozódási tevékenység csak a rendezőség előzetes hozzájárulásával lehetséges!

Időmérés

A pontérintés és időmérés SportIdent rendszerrel történik. A dugókát a kerékpárra kell rögzíteni. A helyszínen 200 Ft áron bérelhető dugóka, elvesztés esetén a fizetendő pótdíj 11.000 Ft.

Társrendezvények

Augusztus 20-én Németbányán kerül sor a Tájkerékpáros Pannon Kupára, augusztus 21-én pedig szombaton Balatonfüreden pedig a Tájkerékpáros Országos Váltó Bajnokságra.

Egyéb